Kantoorruimten te huur

Capelle a/d IJssel

Hollandsch Diep 63

Huurprijs: € 690,00 per maand excl. BTW en incl. servicekosten
Oppervlakte: 46 m²

Omschrijving
Circa 46 m2 uitermate representatieve turn-key kantoorruimte gelegen op een zichtlocatie aan het Hollandsch Diep te Capelle aan den IJssel. Door de ligging tegenover metrostation "De Terp" alsmede tegenover het gelijknamige winkelcentrum is een goede zichtbaarheid gegarandeerd.

Omgevingsinformatie
Het kantoorgebouw is gelegen aan het Hollandsch Diep 61-63 in het centrum van Capelle aan den IJssel. De bereikbaarheid van het kantoorgebouw met eigen vervoer is optimaal te noemen door de ligging in de directe nabijheid van de N210, welke de verbinding vormt tussen de rijksweg A16 (Rotterdam - Breda - Antwerpen) en de rijksweg A20 (Hoek van Holland - Gouda). Beide snelwegen zijn binnen enkele minuten te bereiken. Direct achter het gebouw is een ruim afgesloten parkeerterrein gelegen welke ruim voldoende parkeervoorzieningen biedt.

De bereikbaarheid met openbaar vervoer is tevens uitstekend te noemen door de ligging tegenover bus- en metrostation "de Terp". Hiervandaan zijn er direct verbindingen naar Rotterdam-Centrum en omliggende gemeenten.

Parkeervoorzieningen
Aan de achterzijde van het kantoorpand bevindt zich een afgesloten parkeerterrein.

Indeling
- 4e verdieping: ca. 46 m2 kantoorruimte

Huurprijs
€ 690,00 per maand excl. BTW en incl. servicekosten

Opleveringsdatum
In overleg

Indien u wilt reageren op Hollandsch Diep 63, Capelle a/d IJssel bel dan 010 - 451 42 33.

 

Terug naar overzicht